Logo Arbeidjurist Eindhoven

Arbeidsjurist Eindhoven

Wij geven advies bij zaken als contracten, ontslag en ziekteverzuim. Zowel voor werknemer als werkgever. Wij leveren maatwerk en zorgen voor de juiste begeleiding.

Vaststellingsovereenkomst

Ontslag met wederzijds goedvinden via vaststellingsovereenkomst? Wij onderhandelen een hogere ontslagvergoeding en betere ontslagvoorwaarden voor jou uit!

Arbeidsovereenkomst

Wij zijn specialist in het beoordelen van de geldigheid van onder andere het relatie-/ concurrentiebeding. Laat jouw arbeidscontract beoordelen.

Ziekte en re-integratie

Heb je vragen over ziekte, verplichtingen uit de Wet verbetering poortwachter of het voorkomen van loonsancties? Wij informeren je over verplichtingen bij re-integratie.

arbeidsjurist Eindhoven

Onze juristen gaan altijd voor het beste resultaat!

Ervaar wat een samenwerking met onze juristen kan betekenen voor jouw unieke situatie. Onze betrouwbare arbeidsjuristen adviseren bedrijven en particulieren over hun rechten en plichten binnen het arbeidsrecht. Wij werken snel en staan in nauw contact met onze cliënten. Wij staan bekend om onze betrokkenheid en persoonlijke benadering. Daarbij realiseren wij ons dat de beste oplossing in de ene zaak, niet per definitie de beste oplossing is in de andere zaak. Altijd maatwerk om het beste resultaat te behalen.

“It’s not how fast you go, it’s how you cross the finish line.”

Robert D. Hales

Wat onze cliënten zeggen over ons

Lees hier meer over de ervaringen van werkgevers en werknemers bij onze arbeidsjuristen.

50+

Beoordelingen van tevreden cliënten

4.9
Gebaseerd op 34 beoordelingen
powered by Google
ton van woenselton van woensel
15:44 31 May 23
Alle complimenten naar dit advocatenkantoor en vooral mr. van der Wiel. Zeer goed advies in Jip en Janneke taal. Wordt ook zeker goed mee gedacht naar de beste oplossing en zeer vlotte communicatie. Een genot om samen te werken.
Saskia Van TartwijkSaskia Van Tartwijk
17:50 30 Nov 22
Aanrader! Deskundig, persoonlijk en snel advies! Dankjewel voor je geweldige hulp Roy.
Amber BastiaansenAmber Bastiaansen
16:08 03 Nov 22
Ik heb erg goed advies gekregen van Roy. Gesprek was aangenaam en het is fijn om te kunnen vertrouwen op zijn professionele juridische hulp. Mocht ik in de toekomst een jurist nodig hebben dan weet ik waar ik moet zijn. Zal dit ook zeker aanraden in mijn omgeving.
Joey De GraafJoey De Graaf
18:55 22 Mar 21
Ze hebben me enorm goed geholpen in een erg lastige situatie. Ik ben blij dat ik ze ingeschakeld heb. Werken snel, professioneel, maar ook heel persoonlijk, dat is fijn. Contact gehad met Roy.Van harte aan te bevelen dus!
LeanderLeander
16:38 20 Nov 20
Contact gehad met Roy die snel in actie kwam na mijn mailtje. Heeft goed advies gegeven wat ik direct in de praktijk kon brengen. Erg fijn als je in een complexe situatie met je werk komt.
js_loader

Veel gestelde vragen over arbeidsjurist

Vind hier antwoorden op de meest gestelde vragen over ons label Arbeidsjurist Eindhoven.